יום רביעי, 6 באפריל 2016

הוראות הפעלה למכשיר למינציה מקצועי GBC 5000L








 
 
 
 
 
הוראות הפעלה למכשיר למינציה מקצועי GBC 5000L

 

לקוח/ה נכבד/ה

 

אנו מברכים אותך על החלטתך לרכוש מכשיר למינציה מקצועי, מתוצרת חברת  "GBC ".

 

כללי זהירות:

1.         יש להימנע מלקרב לפתח ההזנה חלקי לבוש, עניבות, תכשיטים, שיער ארוך וכד'.

2.         במקרה של תקלה יש לנתק את המכשיר מרשת החשמל.

3   .               תיקונים במכשיר הלמינציה ייערכו אך ורק ע"י טכנאי מוסמך של החברה.

 

הוראות שימוש:

 1.      וודא שהמכשיר מחובר לרשת החשמל

2.         לחץ על מתג ההפעלה בחלקו האחורי של המכשיר

3.         על גבי הלוח בקרה יש לחץ על הכפתור הoff/on           לתחילת פעולת החימום                                     

            הראשונית.

4.        לאחר מכן נבחר בכפתור ה SELECT   על מנת לכוון את הטמפרטורה בהתאם לעובי             

            המארז ו/או הנייר (ע"פ הטבלה המצורפת).

           

5.         כשנורית READY תהבהב, הכנס את הנייר לתוך מארז, ולאחר מכן הכנס את המארז למרכז פתח ההזנה של המכשיר כשהצד הסגור של המארז תמיד לכיוון פתח ההזנה.

6.         לאחר שהמארז הפסיק לנוע ויצא מפתחו האחורי של המכשיר יש להוציאו.

7.         אין להזין את מכשיר הלמינציה במארז נוסף לפני יציאת המארז הקודם מהמכשיר.

8.      באם תוצאת הלמינציה יצאה "חלבית" העלה את הטמפרטורה במקצת והעבר שנית.

 

שחרור מארזי למינציה

 

אין לדחוף או למשוך בכוח מארז שנתקע בתוך המכשיר תוך כדי פעולתו, לחילוץ המארז

לחץ על מתג REVERSE-הילוך אחורי, והשאר אותו במצב זה עד ליציאת המארז בשלמותו מפתח הכניסה.

 

לידיעתך

 

אין להזין מארז ריק ללא נייר.

יש לוודא שהמארז מתאים לגודל הנייר. במקרה ולא יש להיעזר במוביל נייר.

אין להשתמש בחלקי מארזים, אלה במארזים שלמים בלבד.

אין להכניס למארזים כל חומר מלבד נייר.

מידת החום בלמינציה תלויה בגורמים שונים ובמיוחד בעובי המארז, עובי החומר ומידת   החום הסביבתית.

מידת חום גבוהה מידי תיתן תוצאה של חומר גלי.

מידת חום נמוכה מידי תיתן תוצאה של חומר "חלבי" לא שקוף.

 

הפעלת המכשיר שלא לפי הוראות אלה תבטל את אחריות החברה למכשיר.

 

בכל בעיה או שאלה יש לפנות למחלקת השירות- 03-6199960
בקרו באתרנו : www.master.co.il

                                                                                                                                                          בברכה,
אלינור בן חמו

מאסטר שיווק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה